uw adres voor bestratingsmaterialen in Almere
De steiger 108, Almere
Maan-Vrijdag: 10:00 - 20:00 / Zat: 09:00 - 17:00 uur

Een schutting is onmisbaar voor uw tuin, om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy te zorgen. Wanneer u een schutting wenst in uw tuin, dan bent u bij Bestratingsmaterialen Almere aan het juiste adres. Bestratingsmaterialen Almere is dealer van Beton Schutting.

Onze schuttingen staan voor het leveren van een hoogwaardig product, de juiste plaatsing en een goede service. Bestratingsmaterialen Almere levert enkel kwalitatief topklasse beton schuttingen, die zijn vervaardigd uit gewapend beton. Schuttingen van Bestratingsmaterialen Almere is een keuze voor het leven!

Voordelen van onze Beton Schuttingen

Onze Beton Schuttingen bieden vele voordelen ten opzichte van een (hard-) houten schutting. Onze beton schuttingen zijn geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm, veiligheidsafscheiding en zijn leverbaar in een groot aantal motieven en in meer dan 200 kleuren. De kleuren kunnen van elkaar verschillen aan beide zijden, ideaal wanneer u samen met uw buren een schutting deelt. Onze beton schuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Met een Beton Schutting van Bestratingsmaterialen Almere bent u jarenlang verzekerd van optimaal gemak en tuinplezier!

Enkele voorbeelden ter inspiratie