uw adres voor bestratingsmaterialen in Almere
De steiger 108, Almere
Maan-Vrijdag: 10:00 - 20:00 / Zat: 09:00 - 17:00 uur

Bestratingsmaterialen Almere heeft diverse natuursteen-, gebakken-, betonnen bestrating, opsluitingen en andere diverse producten. U kunt bij ons terecht voor iedere situatie. Onze medewerkers helpen u graag verder. Voor ieder denkbaar scenario zijn er andere stenen, tegels en materialen van toepassing die het beste bij uw ideeën passen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie over de toepassingsmogelijkheden en de eventuele beperkingen van de producten van uw keuze.

De bestrating in uw tuin moet in eerste instantie de functie dienen waar het voor bedoeld is. Daarnaast vindt u het natuurlijk belangrijk dat het geheel er mooi uit komt te zien. Het karakter van uw tuin wordt mede bepaald door de gekozen materialen en het soort bestrating waar u voor kiest. Bepaalde dingen waar u voor de aanschaf van nieuwe sierbestrating al over na kunt denken zijn:

  • Wat wordt de functie van de bestrating? Is de bedoeling dat het een oprit is? Of juist een terras of looppad? Misschien wordt er zelfs wel nauwelijks over de bestrating heen gelopen en wordt het slechts gebruikt als opvulling in de tuin.
  • Wilt u liever een natuurlijke uitstraling in uw tuin? Of houdt u meer van strakke en moderne vormen?
  • Moet de tuin optisch breder of langer lijken? Of heeft u de voorkeur voor een speels effect?
  • Heeft u al een voorkeur voor een bepaald formaat tegel of een bepaalde kleur?

De antwoorden op deze vragen zijn van belang bij de aanschaf van een sierbestrating en helpen u bij het maken van een uiteindelijke keuze.

Bestratingsmaterialen bestellen

Heeft u eenmaal gevonden wat u zoekt? Dan is het tijd om uw bestelling bij ons te plaatsen. Wij raden u aan om de volledige hoeveelheid stenen of tegels voor uw project in 1 keer te bestellen en te laten leveren. Wanneer u een nabestelling moet doen of bij bestellen in gedeeltes, bestaat er een kans dat u materialen geleverd krijgt uit een andere productie of partij waarbij de kleur en/of structuur kan afwijken van uw eerdere bestellingen. Ook adviseren wij u om altijd iets meer te bestellen dan dat u daadwerkelijk nodig heeft. Zo heeft u zeker voldoende bestrating om het snij verlies en eventuele schades aan bepaalde stenen op te kunnen vangen.