b-bestraging-2.jpg

Sierbestrating Almere

Bestratingsmaterialen Almere heeft diverse sierbestrating van natuursteen-, gebakken-, betonnen bestrating, opsluitingen en andere diverse producten. U kunt bij ons terecht voor iedere situatie.

Wilt u offerte aanvragen?

Klik dan hier

Heeft u een sierbestrating nodig of misschien een mooie betonnen schutting? Voor ieder denkbaar scenario zijn er andere stenen, tegels en materialen van toepassing die het beste bij uw ideeën passen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie over de toepassingsmogelijkheden en de eventuele beperkingen van de producten van uw keuze.

De bestrating in uw tuin moet in eerste instantie de functie dienen waar het voor bedoeld is. Daarnaast vindt u het natuurlijk belangrijk dat het geheel er mooi uit komt te zien. Het karakter van uw tuin wordt mede bepaald door de gekozen materialen en het soort bestrating waar u voor kiest. Bepaalde dingen waar u voor de aanschaf van nieuwe sierbestrating al over na kunt denken zijn:

  • Wat wordt de functie van de bestrating? Is de bedoeling dat het een oprit is? Of juist een terras of looppad? Misschien wordt er zelfs wel nauwelijks over de bestrating heen gelopen en wordt het slechts gebruikt als opvulling in de tuin.
  • Wilt u liever een natuurlijke uitstraling in uw tuin? Of houdt u meer van strakke en moderne vormen?
  • Moet de tuin optisch breder of langer lijken? Of heeft u de voorkeur voor een speels effect?
  • Heeft u al een voorkeur voor een bepaald formaat tegel of een bepaalde kleur?

De antwoorden op deze vragen zijn van belang bij de aanschaf van een sierbestrating en helpen u bij het maken van een uiteindelijke keuze.

Wij helpen hier u graag bij. Wij werken in Almere en omgeving. 

190814 Bestrating Almere 2.png

Goed advies, uitstekende uitvoering van de werkzaamheden en gunstige tarieven.

Ronald uit Huizen

190814 Bestrating Almere 3.png

Bestratingsmaterialen bestellen

Heeft u eenmaal gevonden wat u zoekt? Dan is het tijd om uw bestelling bij ons te plaatsen. Wij raden u aan om de volledige hoeveelheid stenen of tegels voor uw project in 1 keer te bestellen en te laten leveren. Wanneer u een nabestelling moet doen of bij bestellen in gedeeltes, bestaat er een kans dat u materialen geleverd krijgt uit een andere productie of partij waarbij de kleur en/of structuur kan afwijken van uw eerdere bestellingen. Ook adviseren wij u om altijd iets meer te bestellen dan dat u daadwerkelijk nodig heeft. Zo heeft u zeker voldoende bestrating om het snij verlies en eventuele schades aan bepaalde stenen op te kunnen vangen.

Het is ook mogelijk dat wij u tuin bestraten of bijvoorbeeld een mooie schutting voor u plaatsen van beton of van hout. Wilt u hier gebruik van maken dan komen wij graag bij u langs om al u ideeën door te nemen en voor een vrijblijvende offerte.

Achtertuin bestraten in Almere

Achtertuin bestraten in Almere

Mooie achtertuin in Almere gedeeltelijk bestraat.

Action

Herbestrating in Almere

Herbestrating in Almere

Druk bezig geweest met een herbestrating in Almere.

Action

Bestrating in Almere

Bestrating in Almere

Bestrating in Almere met plantenbakken en kunstgras

Action

CONTACT

Bestratingsmaterialen Almere
De steiger 108
1351 AJ Almere

Tel: 036 - 785 19 24
B.g.g.: 06 - 114 334 26

E-mail: info@bestratingsmaterialenalmere.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 12.00 - 17.00
Dinsdag 12.00 - 17.00
Woensdag 12.00 - 17.00
Donderdag 12.00 - 17.00
Vrijdag 12.00 - 17.00
Zaterdag 12.00 - 17.00
Zondag Op afspraak
ONZE LOCATIE