b-aanleg.jpg

Aanleg van een tuin of terras

Een bijzondere tuin aanleggen is specialistenwerk. Bestratingsmaterialen Almere beheerst deze facet als geen ander.

wilt u een offerte aanvragen?

Klik dan hier

Bent u dus op zoek naar een professioneel bedrijf voor tuinaanleg in Almere en omgeving die voor u uw droomtuin kan aanleggen? Neemt u dan contact op met Bestratingsmaterialen Almere voor een offerte of een vrijblijvende gesprek. Wij adviseren en ontzorgen u graag.

190814 Bestrating Almere 3.pngVan standaard tuin naar uniek resultaat

Met onze sierbestrating, schutting of tuinverlichting maken wij van uw tuin graag iets bijzonders. We maken exclusieve tuinen en tuinprojecten van hoogstaande kwaliteit zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. De tuinen gemaakt door Bestratingsmaterialen Almere zijn van top kwaliteit, functioneel, duurzaam en altijd bijzonder. Onze mensen zorgen voor een tuin met een sfeer en uitstraling die bij u en uw wensen past. Bij Bestratingsmaterialen Almere draait alles om schoonheid, genieten en ontspanning in een unieke tuin waarin u zich helemaal thuis voelt.

kunstgras2.jpgVan standaard tuin naar uniek resultaat

Met onze sierbestrating, schutting of tuinverlichting maken wij van uw tuin graag iets bijzonders.

We maken exclusieve tuinen en tuinprojecten van hoogstaande kwaliteit zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. De tuinen gemaakt door Bestratingsmaterialen Almere zijn van top kwaliteit, functioneel, duurzaam en altijd bijzonder. Onze mensen zorgen voor een tuin met een sfeer en uitstraling die bij u en uw wensen past. Bij Bestratingsmaterialen Almere draait alles om schoonheid, genieten en ontspanning in een unieke tuin waarin u zich helemaal thuis voel

Tuinaanleg in Almere

Voor de aanleg van uw droomtuin in Almere en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige werknemers zorgen voor de vertaling van uw wensen in een prachtig aangelegde tuin, met beplanting en bouwkundige elementen zoals een terras of veranda.

Tuinaanleg in overleg met u

Bestratingsmaterialen Almere heeft ervaring met het aanleggen tuinen. We luisteren naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw tuin. Aan de hand van uw input kunnen wij uw tuin aanleggen. Het u gemakkelijk maken en de veiligheid voor u en onze medewerkers staan bij de aanleg van een tuin bij ons centraal. Bestratingsmaterialen Almere houdt tijdens de aanleg van uw tuin in rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u hiervan zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tuin door Bestratingsmaterialen Almere te laten aanleggen? Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek. Bij Bestratingsmaterialen Almere zijn we u graag van dienst!

Grindpad aanleggen in Almere

Grindpad aanleggen in Almere

Mooi huis in Almere voorzien van een gletsjer marmer grindpad

Action

Kunstgras voor een tuin in Almere

Kunstgras voor een tuin in Almere

Kunstgras is perfect toe te passen in tuinen, maar is ook uitermate geschikt voor op dakterrassen en balkons.

Action

Bestrating in Almere

Bestrating in Almere

Bestrating in Almere met plantenbakken en kunstgras

Action

CONTACT

Bestratingsmaterialen Almere
De steiger 108
1351 AJ Almere

Tel: 036 - 785 19 24
B.g.g.: 06 - 114 334 26

E-mail: info@bestratingsmaterialenalmere.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 12.00 - 17.00
Dinsdag 12.00 - 17.00
Woensdag 12.00 - 17.00
Donderdag 12.00 - 17.00
Vrijdag 12.00 - 17.00
Zaterdag 12.00 - 17.00
Zondag Op afspraak
ONZE LOCATIE